torsdag 7. februar 2008

VELKOMMEN!


For de som har ventet på vår hjemmeside kan vi nå endelig presentere den helt rykende ferske bloggen vår! Det er her dere kan lese om nye kolleksjoner, og det er her designteamet vil vise frem sine nyeste arbeider. Her finner man forhandlerliste og kursoversikter, og en og annen utfordring vil også finne sted her.

Nytt siden sist
Det begynner å bli en stund siden vi lanserte 3ndypapir.no med brask og bram i høst. Tilbakemeldingene har vært helt utrolige, og det var med glede vi raskt kunne konstatere at vi var helt utsolgt for ark. Vår takknemlighet til dere er stor! Siden i høst har vi jobbet jevnt og trutt med nye design, og vi jobbet (og jobber fremdeles) med ideer til et utvidet produktsortiment. I første omgang har det resultert i Clearstamps som matcher de nye arkdesignene. (Stemplene i gjennomsiktig akryl, selges samlet på en plate str. A5.)

Innad i designergruppen har det også skjedd noen endringer. Vibeke Spigseth har fått en unik jobbmulighet som designer for Lundeby & Co og har valgt å konsentrere seg om det.

GRATULERER så mye Vibeke! Vi er altså nå to designere og ikke tre, men tross det beholder vi vårt velklingende trionavn 3ndypapir.no.


Designteam
Vi har vært så heldige å få med oss Kathrine T på laget! Hun vil sammen med oss utgjøre 3ndypapir.no designteam. Kathrine er virkelig en scrapper i vinden, hun er innovativ og lager layouter og prosjekter i en helt særegen stil. Vi gleder oss stort til å se hva hun kommer opp med av ideer med våre produkter.

De nye seriene – og clear stamps
Denne gangen kan vi presentere to papirserier à 8 ark. Og selv om kalenderen viser februar er det ingen tvil om at vi går mot vår, noe den herlige serien til Gudrun viser til gagns!

Gudruns design:


Nok en gang viser Gudrun til unik design, sin helt spesielle stil med glade farger og mønstre. Disse arkene blir man glad av! Alle arkene matcher hverandre, og kan trygt brukes de til de fleste prosjekter! De sjarmerende fuglene, swirler, tekstbokser og blomster i form av clear stamps passer perfekt til de nye arkene!



Lenes design

Lene har laget en serie ark i delikate pasteller med mønstre som gir assosiasjoner til fordums tider. De elegante arkene "Mormors hage", "Drøm" og "Majas tapet" med flere, har allikevel mange bruksområder, ei søt lita jente, en nydelig babygutt, vinter, kjærlighet eller hvorfor ikke noe helt, helt annet. Også her finner du clear stamps som matcher de nye arkene.


Arkene er i trykken as we speak, og vi gleder oss til å kjenne de rykende ferske og freshe arkene mellom fingrene. Og forhåpentligvis blir de å finne i butikkhyllene ganske snart.

Har du spørsmål vedrørende kjøp av våre produkter er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss på e-post:

lene@3ndypapir.no eller gudrun@3ndypapir.no


Håper dere vil kose dere med bloggen vår!

Gudrun, Lene & Kathrine!