mandag 28. april 2008

Messehelg og nytt fra Kathrine!

Aller først må vi vise dere noen utrolig flotte layouter! Kathrine har brukt helgen til å scrappe de nye papirene, og resultatet ble kjempeflott!

Tusen takk Kathrine!

Sommeminner og Rosesymfoni er arkene som er brukt her.
Nydelig detaljbilde, man kan mønsteret på baksiden av arket på de revne kantene.

Her har Kathrine brukt ark fra begge kolleksjoner: Frodig, Firkløver og Rosedrøm.


TAKK FOR SIST! :o)

Da var messehelgen over, og vi sitter igjen med slitne føtter og mange inntrykk! Og mange gode minner, det er så hyggelig å treffe kjente og ukjente, vi liker å skravle! Tusen takk for flotte tilbakemeldinger, vi setter enormt stor pris på det! Poster noen bilder fra helgen, og noen bilder av prosjekter laget i forkant av messa.
Gudrun laget denne nydelige buketten med alle papirene i begge kolleksjonene :o) Og se de søte knappene..laget av papp, papir og stanset ut med en punch.

Lene laget et lite nøkkelringalbum med Bazzilltags og papirer fra Gudruns kolleksjon.

Denne layouten er laget etter et Bergensbesøk for kort tid siden. Her det brukt ark fra både Gudruns og Lenes kolleksjoner. (Fløyel, Frodig og Mormors tapet)

Her en liten koffertveske med papirer fra Retroserien, og foran ligger små duklodd... med papir fra samme serie. En kjempegod ide til venninnegave! Spray eller mal de med lakk så tåler de en sesong på terrassen. Laget av Gudrun.Minialbumet er laget av Lene, og i tillegg til papirer fra retroserien er det brukt overlays og rub ons fra Hambly.


1 kommentar:

Jill sa...

Ser ut som om dere hadde det SUPERT på messen!!!!
SÅÅÅ nydelige papirer og så mange flotte album og inspireredne ting dere har laget med dem!
Grattis!