torsdag 28. august 2008

Julekolleksjonen 2008

En sommer er på hell, men vi tar i mot høsten med åpne armer. Med lengre kvelder og mange sommerbilder å ta av er jo høsten den absolutte scrappetid. Vi vet at de ivrigste allerede har begynt julekortproduksjonen, mens andre så vidt har begynt å tenke på det. Uansett, julekort og julegaver skal lages, og vi har arkene! 3ndypapir gleder seg når vi nå lanserer årets julekolleksjon. Den er stor, og den skulle være helt i tråd med sesongens trender. Og ikke minst, den passer den norske scrapper perfekt!

Design Gudrun Loennecken
Fargene går i rødt, beige og grønn, blått og grått, og den norske julefargen ”gråpapir” er også med. Vi er julemennesker på vår hals, og drømmen om den gode gammeldagse julen har satt sitt preg på denne julekolleksjonen. Nostalgi er stikkordet, og vi håper dere også vil glede dere over alle de vakre vintage julemotivene som pynter flere av arkene.

Som sist er arkene tosidige og de firedelte arkene vi introduserte i sommer ble en så stor suksess at vi også nå har med totalt 16 forskjellige design i 15 x 15 cm. Disse er perfekte til kortlaging. Og du finner hele fire ark med utklippsmotiver og tekstbokser. Med disse lager du til og fra lapper i en fei.

Vi er fremdeles så heldige å Kathrine med på laget! Hun er i full gang med å lage juleinspirasjon til dere, så følg med på bloggen i tiden som kommer.


Design Lene Solhaug
KK Julen 2008

Lene var så heldig å få bidra med juleinspirasjon til en artikkel i KK Julen 2007. I år blir det en ny artikkel om papirhobby, scrapbooking og kortlaging, denne gangen med juleinspirasjon fra oss i 3ndypapir.no. Etter å ha hobbylert og feiret jul i juli, var vi i slutten av august med på fotoshoot i Nittedal. Location var satt til Emilsplassen, et sted med de vakreste shabby chic møbler og snurrepiperier. Den perfekte arena for disse arkene. Vi gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet. KK Julen 2008 kommer i hyllene den 1.oktober.

Sommerkolleksjonene

Vi minner også om at vi fremdeles har sommerkolleksjonen på lager, sommerlige og vakre passer de til alle sommer- og feriebildene som skal scrappes i høst.


www.3ndypapir.no

Etter å ha blogget en god stund er det vel på tide å introdusere en hjemmeside for dere. Etter en god del prøving og feiling har vi nå omsider et domene med et skikkelig hjem. Enda gjenstår det å få i orden butikkløsningen, men her vil du finne den kontaktinfoen du trenger, bilder av kolleksjonene, diverse inspirasjonsbidrag, salgsbetingelser, nyheter, events osv.

Siden er fremdeles under konstruksjon så å si, og da dette er litt nytt for oss ber vi om litt tålmodighet i starten ;o) Men i setter stor pris på tilbakemeldinger av alle slag, så send oss gjerne en mail om du har synspunkter.

5 kommentarer:

Aquarell sa...

Så flotte julepapirer!
Må kanskje ha noen av dem, ja... ;)

Anita sa...

Å, så utrolig flotte disse julepapirene var!! Tror nok disse blir må-ha hos flere enn meg;)

Ane sa...

Å, så nydelige juleark! :)

Mari sa...

rålekre ark jenter!!!!!
disse gleder jeg meg til å se og kjenne på *fnis*

Vibeke sa...

Og jeg som synes at juleark er kjedelig... Disse var jo bare helt utrolig flotte!!!! Må ha!!:)