onsdag 14. oktober 2009

NYHETER

Her kommer det en hilsen fra noen damer som gleder seg veldig til jul! Er det ikke rart? Her har vi jobbet med jula i lang, lang tid og enda er vi ikke lei. Og det er nok ikke dere heller, for vi ser dere er i gang med julepuslerier og julekortproduksjon over det ganske land!

Vi er veldig glade for å kunne presentere våre nye vinter og juleserier for dere! To splitter nye kolleksjoner, samt en egen kolleksjon med utvalgte bestselgere fra fjorårets julekolleksjoner.

JULEØNSKER, en herlig retronostalgisk papirserie i Gudrunsk stil! Gudrun har igjen dykket ned i eskene på farmors loft, og funnet inspirasjon til denne herlige arkserien i spreke farger. En herlig blanding av mønstre og glade illustrasjoner, her er masse glimt i øyet og man begynner virkelig å glede seg til jul!











JUL I SKOGEN er inspirert av det norske og naturlige, men også av barna og deres forventning til jula. Jula er barnas høytid fremfor alt, og hvem blir vel ikke varm inni seg når man ser hvordan det nesten bobler over av ekte glede og forventning. Naive illustrasjoner i julefarger på furubakgrunn preger serien, men her finnes også kjølig eleganse i duse blånyanser og med fantasifulle swirler.







JULEFAVORITTER -Etter mange hyggelige henvendelser har vi bestemt oss for å trykke opp noen av bestselgerne fra fjorårets julekolleksjon. Vi trykker opp 6 ark (12 design), og det som skiller arkene fra
fjorårets, er at vi har stokket om på for og baksider slik at vi sitter igjen med de absolutt bestselgende arkene. Denne serien kommer som en egen kolleksjon på 6 ark, og kan på lik linje med de to nye kolleksjonene bestilles for seg selv.








Sommerkolleksjonen – en internasjonal suksess

Sommerkolleksjonen vår fikk bred omtale på utenlandske nettsider. Takket være norske
designere i utenlandske fora, og omtale og bilder i utenlandske magasiner har vi nå fått kunder over hele verden. Nå kan man kjøpe 3ndypapir blant annet i Japan, Singapore, Nederland, Italia, Brasil og New Zealand, og vi er så utrolig takknemlig for den reklamen vi får gjennom superdyktige norske scrappere! Dette er ark med masse farge og masse humør, og egnet til så utrolig mye mer enn sommerlige kort og layouter, og de er enda å få tak i ☺

Av annet nytt kan vi fortelle at vi har byttet trykkeri siden forrige julekolleksjon. Årets sommerkolleksjon, samt disse nye vinterkolleksjonene er trykket lokalt på et trykkeri som trykker våre papirer med miljøvennlige, giftfrie farger.


Carrin og Kathrine venter spent på å få boltre seg i de nye papirene, og vi gleder oss stort til å se hva de kommer opp med av inspirasjon til dere!


Vel..her er arkene som straks er ute i butikkene;






18 kommentarer:

Trine sa...

WOW!!! LEKKERT, jenter!!! Gratulerer så mye med nok en fantastisk kolleksjon av nydelige papirer! Gleder meg til å se dem og håper selvfølgelig at dere har dem med i helga :o) Vi snakkes! Masse klemmer til dere superdyktige jentene!

Evy-Kristin sa...

OMG - kor æ glede mæ!!!!!
Dåkker e superflinke!!!
Dissan arkan e jo bare "må ha" - I'm totally in love <3

Vibeke sa...

Så utrolig flotte disse var!! Gleder meg til å scrappe med disse:)

Bente sa...

Dere er såååå magiske, utrolig flinke damer:) Så fantastisk flotte ark. Gleder meg masse, masse til å scrappe med disse:)

Hildegunn sa...

De nye arkene er utrolig flotte, skikkelig "måha"! Og arkene fra i fjor er bare nydelige, gleder meg til alt kommer i butikkene igjen!

Scrappelise sa...

ååååå...ÅH! Gleeeeeder meg!

HegeHB sa...

Wow. virkelig nydelig kolleksjon.... smelt:)

Linda sa...

Utrolig lekkert !!! :) Disse må jeg helt klart ha !

Lisa Marlene sa...

Rålekre design!

mettepip sa...

Gratulerer med nok en kjempeflott serie jenter! Dere er så dyktige og inspirerende, og gleder meg veldig til å treffe dere og være med på kursene deres til helga!
Da jeg fikk se disse lekre arkene måtte jeg skynde meg inn å melde meg på julekurset deres også;)
Vi sees!
Klem fra Mette

synnøve sa...

Å det var jammen bra!!! Angret så på at jeg ikke hadde kjøpt flere i fjor...
Tusen takki for nydelige papirer!!!

Anonym sa...

Weee - gleder meg til jul!! Her var det mye lekkert i både nytt og gammelt :)

Anonym sa...

Ils sont superbes...Bravo les filles. Est-ce que l'on peut trouver la collection en France???
Angélique from Montpellier

Camilla sa...

WOW!! Utrolig flotte papirer!:)) Gleder meg til å lage kort med disse:) Har allerede sett meg ut noen favoritter;)
Klem, Camilla.

Anonym sa...

This paper is adorable!! Is there any way I can get this in Australia, or is there an supplier who sends international???

Monica sa...

Ni är så otroligt duktiga!

Gladie sa...

For en fantastisk flott kolleksjon! Og så gøy dere får så mye internasjonal oppmerksomhet - gratulerer :)))

corinne5 sa...

totally LOVE the one with the vintage images, great job girls ;)

corinnexxx