torsdag 1. september 2011

Septemberutfordringen hos 3ndypapir!

Tjolahopp!
Da var vi kommet til september, og dermed til en ny utfordring her hos oss i 3ndypapir!
Regler for utfordringen finner dere her - men de er kjempeenkle, altså.
Psst...noen som synes bildet av layouten virker litt fuzzy? Den skal være like sharp som closeup-bildene, hmm! Er det bare meg, kanskje? :(

Don't understand Norwegian? See bottom for an own English explaination. Everybody's welcome!

Ok - klare for utfordringen?

  1. Bruk resteark!
    Hah! "Jammen, noe så fantasiløst" tenker dere kanskje. Tja, tjo, mja? Bakgrunnen for utfordringen er at det hviskes og tiskes om nye kolleksjoner her hos 3ndypapir. Nye kolleksjoner = på tide å rydde opp i resteark-bunken! Jeg er nå ihvertfall en av dem som er en kløpper på å samle på de minste papirarkbiter, noe som resulterer i flere temmelig tykke restearkmapper! En god del gir jeg videre til barna i mitt liv, men av en eller annen grunn så hjelper det så alt for lite!
  2. Bruk minst én ting (pynt) du ikke har brukt på lenge!
    Jepp, du må kombinere nr 1 og nr 2. Altså: Bruk resteark OG en gammel pyntegreie du ikke har brukt på lenge. Skal man først ta et dypdykk i restearkbunken, kan man vel likegjerne ta et dypdykk i "ante-ikke-jeg-faktisk-hadde-lenger-bunken-av-pynteting-og-saker"-bunken? Det synes nå jeg, i hvertfall! ;) Prøv bunnen av esken eller skuffen der du oppbevarer pyntetingene dine - kanskje du finner en og annen ting du husker var et must da du begynte å scrappe/lage kort, eller noe sånt?
Her kan dere se at jeg har brukt flere sesonger av 3ndypapir om hverandre. Juleark og sommerark og vårark og ja...og heisann, jeg synes de faktisk passer sammen, jeg =)
Og jada, selve kartongen er hel - det må få være lov når det gjelder bakgrunnsarket!

Disse Hambly-robotene er supersøte og tøffe på en gang, og jeg tror jeg har hatt dem i tre år, minst. Kanskje til og med fire..? Heldigvis er de ikke blitt ødelagte og tørre, så det funka fint å bruke disse gamle rub-onsene. Yay!

Frist: 25. september - legg inn direktelink til prosjektene dere lager i inlinkz :)
Premie: Splitter nye 3ndyark, visstnok! Rykende ferske, og alt!Hoho!

Husk, vi må kunne se at 3ndypapir-ark er blitt brukt, men det er ikke nødvendig at *alt* er 3ndypapir, altså!

Gudd løkk!

NB! Fristen ble endret til 25. september, liten intern glipp her!
NB! Changed deadline - it's Sept 25th! :)

English summary:
This challenge is pretty simple, just follow these two guidelines: 1. Use scraps & leftoverpapers 2. Use at least one very-very-very old embellishment. Like, embellishments lying on the bottom of your pile of never-used-&-hoarded-embellishments. Add your directlink to the project in the inlinkz-box before Sept 25h! Oh, and I need not say that you do need to use some 3ndypapir for this challenge, eh?

Best wishes!

-Ania5 kommentarer:

Elisabeth sa...

sannelig en perfekt oppgave!! og inspirerende... -setter trinsene igang på denne jeg :o)

oheidia sa...

Har lagt inn bidraget mitt over men er usikker på om det kommer ordentlig med da det er over teksten i høyre sidebar - merkelig dette!

Julie Tucker-Wolek sa...

Loveeeeeeeeee this challenge! :):):):):):):):)

Julie Tucker-Wolek sa...

I just uploaded mine :):):) Thanks for the great challenge! :):):):):):):):):):):)

Blåmeis sa...

Hei!
Når jeg først begynte å lete etter rester fra 3ndypapir, fant jeg mye og ble veldig inspirert. Er det lov å levere flere enn ett bidrag? Skal jeg i såfall laste opp ett og ett bidrag eller samle alle i ett samlet innlegg?