mandag 19. oktober 2009

Kurs på Ski Treffet

Nå er vi tilbake på plass etter en fantastisk helg med stortreff i Ski. En helg spekket med masse scrapping, kortlaging, venner, latter, glade papirfrelste damer på alle kanter, kurs og ikke minst: VERDENSPREMIÆRE på 3ndypapir sin nye julekolleksjon. :)
Tusen takk for alle koselige, positive tilbakemeldinger og skryt, det gjør oss utrolig glade.
På treffets siste dag hadde vi et 3ndypapir kurs "god jul, hilsen Lene og Gudrun". Tusen takk til alle dere som kom på kurs og ville leke med oss! Det var utrolig gøy å ha så mange glade, positive papirglade damer på kurs. Og selvom det var litt vel tidlig om morgenen for kursholderene - og to timer går så altfor fort når man koser seg, så hadde vi det veldig artig og vi håper at alle som var på kurset fikk med seg sekken full av juleinspirasjon. Bildene i denne posten er alle inspirasjons-prosjekter fra "god jul"-kurset.


Gjennom høsten og mørke dager og kalde kvelder fram mot jul vil vi legge ut mange nye poster med inspirasjon her i bloggen, så følg med.
Vi har også Lagd et Flickr galleri der alle dere flinke, fantastiske, kreative papir-elskere kan dele deres 3ndypapir-kreasjoner med oss. Vi elsker å se hva dere lager, og vi blir like glade og stolte hver gang vi ser våre ark i bruk. Så kikk innom, bli inspirert, og del bilder av 3ndy-prosjektene dine i vårt Flickr-galleri. :)
~gudrun~

2 kommentarer:

mettepip sa...

Tusen takk for en inspirerende helg med deres kjempeflotte kurs!
Og så stas å få være med på en verdenspremiere da gitt;)
Så fint at dere har lagt ut flere maler her - tusen takk!
Har kosa meg med de nye arkene deres i dag;)
klem fra Mette

Randi Th. sa...

Disse var bare knallflott!!!
Nydelig papir dere har.
-klem-