søndag 16. mai 2010

Meg og mormor

Å finne på overskrifter er jammen meg ikke så enkelt (foruten de helt banale), så av og til dropper jeg det - enten fordi jeg ikke kommer på noe eller fordi jeg synes layouten ser bra ut som det er, og ikke aner hvor jeg eventuelt skulle hatt en tittel.

mormor
Her er en slik layout uten tittel - litt fordi den ble fylt opp så fort at jeg ikke helt aner hva slags alfabeter jeg eventuelt kunne passet inn som tittel (jeg har bare alt for store eller alt for små :( ), og litt fordi jeg ikke helt vet hva som skulle ha stått der lell.

Jeg har brukt en blanding av Secret Garden, og små rester fra fjorårets vår-kolleksjon.

Denne layouten hadde forøvrig passet veldig fint til f.eks. brudebilder – tyllen sammen med den sarte og romantiske bakgrunnen gjør at det virker litt sånn, synes nå jeg.

mormor_cu1  Her har jeg mikset litt tyll, blomster, resteutklipp, bling og perler og rub-ons.

mormor_cu2

Å mikse forskjellige typer brads og bling gir et ganske så vimsete og herlig uttrykk. Og så får du god samvittighet over å ha brukt opp iallefall litt av stæsjet ditt ;)

Layouten er forøvrig basert på Pencil-Lines skisse #187, laget av Jane Jones.

6a00d8341cae8753ef0133edb754f8970b

Og nå må jeg løpe inn til vaskerommet og redde bunadsskjorten, som ligger til bleking for 2. gang idag. Ha en riktig god 17. mai store og små! :)

2 kommentarer:

Carrin sa...

Ah, nydelig ania LO!!!
Helt enig ang tittel. Slett ikke nødvendig hver eneste gang ;)

gudrun sa...

Å, ania, du er jo helt hærlig!!!
En nydelig LO har du lagd. Håper bunadskjorta ble hvit og at du hadde en super 17.mai. :) :)