søndag 14. november 2010

Pencil-Lines skisse #213!

Altså, julen nærmer seg med stormskritt, og som vanlig kikker jeg i julemappa mi fra fjoråret og begynner å småpanikke; nei, jeg kan ikke ta nye julebilder før fjorårets er scrappet ferdig!
Ok, jeg overdriver kanskje litt, men jeg må innrømme det føles godt å lete etter "må-scrappe"-bildene fra fjoråret og få de unnascrappet i god tid før den kommende julen! Jeg har brukt en miks av gamle og nye juleark fra 3ndypapir her. Layouten er basert på skisse #213 fra Pencil-Lines :)

Pluss en del tags fra Elle's Studio og søte trinkets fra Maya Road og Making Memories :)

Jeg aner ikke hvor denne glittersnøflaken kommer fra, den lå i en liten resteboks jeg ikke har sett i på år og dag. Hurra for å bruke opp gamle bits & pieces! Det ble også rom bak bildene til en bingotag fra bingoarket til 3ndypapir - den med "Lykke" på :)

Og så må jeg bare si jeg digger arkene med "god jul"-remsene på som kan klippes ut - kjempelekre og supre å krølle litt og sånn - har brukt de en del på kort allerede - digg! :)

Ps. Ikke ha dårlig samvittighet om dere, som meg, har en haug med ikke-scrappede julebilder fra ifjor (eller forfjor...og for-forfjor..og..og...). Sånn er det vel bare. Og så kjennes det ekstra godt når dere faktisk har fått scrappet litt, da. Synes jeg iallefall :)

-Ania

1 kommentar:

Wenche sa...

En flott LO, Ania!! Så mange herlige detaljer!!! Snøkrystallen med knapp og bånd var jo virkelig lekker!!
:-) Wenche