mandag 28. mars 2011

Kort på en-to-tre!

Et kjapt kort, ja. Ble spurt om å lage et bursdagskort, og koste meg med å mekke denne - som ble laget på en-to-tre (det synes kanskje? Haha :) ). Men altså, du kommer langt med noen sommerfugler, et ark fra en gammel bok, en liten doliy, noen blomster og de nydelige utklippsmotivene fra "Sweetheart" :)

Generelt synes jeg de store blomstene er nydelige, men vanskelig å bruke - særlig på layouts.
Heldigvis passet denne knoppen her på kortet synes jeg. Motivet med de to jentene måtte jeg bare bruke - giveren og mottakeren er nemlig søstre, så da passet det litt fint. Den ble klippet ut, sprayet på (med gjennomsiktig gull-mist), krøllet sammen og brettet ut igjen før den fikk litt sverte rundt kantene.

Det samme med bokarket, og jeg liker trenden med å plassere to sommerfugler oppå hverandre sånn som dette :)

Vet jeg er treg med å "henge meg på" trenden med dolies (som kanskje ikke er en trend nå lenger..??)...har brukt de litt før, men ikke så mye - men nå finner jeg stadig flere prosjekter som "trenger" å pyntes opp med en doily :)

Materialer brukt:
3ndypapir - Sweetheart - kortmotiv + utstansede motiver
Annet: Fancy Pants (bakgrunnsark), Pink Paislee (ark med utstansede sommerfugler), Hambly Screenprints (transparentutklipp), Prima (blomster), Kort & Godt (blomster), American Crafts (alfabet), glimmermist, doily, bokside.

Ha en fortsatt finfin uke og takk for at dere ser! :)

-Ania

3 kommentarer:

Aquarell sa...

Kjempeflott kort! :)

gudrun sa...

Et hærlig kort, min venn :)

rosy3108 sa...

gorgeous!