søndag 15. november 2009

Layout og minialbum

Jeg må si jeg ble inspirert av det flotte paperbag albumet til Kathrine i forrige innleg. Så lekkert, og så innholdsrikt! Gudrun kjøpte noen nydelige små papirposer til meg på Minne-Hjørnet (tusen takk G! :) og de ble kjempesøte minialbum! Jeg har dekorert med papir og atter papir. Ved hjelp av puncher og detaljsakser synes jeg ofte at papir kan være pynt nok i seg selv. Eneste pynten utenom er små bjeller, et metallhjerte og noen bånd som jeg har dekorert forsiden med. Dette ble et lite "kosealbum" som jeg tenkte å fylle med bilder og minner fra julen som kommer.

Vi har akkurat feiret min mors 70 års dag. Jeg tok noen bilder av Maiken sammen med mormor, begge veldig oppslukt i noe Maiken viser på PC´en ;) Bildene ble ikke kvalitetsmessig så gode, men ved litt triksing i fotoredigeringsprogram ble de ikke så verst allikevel. Motivet er uansett det viktigste, to pene damer i finstasen, to damer som betyr så mye for hverandre og for meg :)

Arket med snømenn og engledukker er min favoritt denne sesongen, og her har jeg klippet ut noen av dem som dekor på siden. Ellers har jeg brukt arket "Juleornament" som bakgrunn.

1 kommentar:

gudrun sa...

Å, så utrolig koselig den LO'en er, Lene!! Og minialbummet er super-skjønt :)