lørdag 7. november 2009

Scraporama/Hjem & Hobby

Messehelg! Vi har hatt en superkoselig dag i Lillestrøm hvor Scraporama er i full gang på Hjem og Hobbymessa. Vi skal prøve å få lagt inn et lite referat etter messa, men vi tenkte vi kunne poste noen bilder fra standen vår. Bildene er tatt med mobiltelefon så dere får unnskylde den dårlige kvaliteten ;)

Dårlig kvalitet er det i hvert fall ikke på denne messa! Det er tydelig at Lisbeth og co (Scraporama) har lagt ned både tid, energi og en masse jobb for å få dette til å bli en super messe. Så langt har de lyktes! :) At messa kjøres sammen med Hjem og Hobbymessa, gjør dette til den perfekte familieutflukt. Mens fruen shopper og snakker papirhobby finnes det her hoppeloppeland for barna. Selveste Il Tempo Gigante fra Flåklypa er her. Her er modellfly og helikopter, dreiebenker og våpenskap. Bondens marked og strikketøy i den deiligste alpakkaull. Her er antikviteter og her er kunst. Men det beste av alt selvfølgelig; masse papir, stempelhobby, bling og alt hva en kortlager eller scrapper kan begjære.

Ta deg en tur du også!

(NB! Dere som venter på husmalen -den kommer etter messehelgen :)


1 kommentar:

Lambi sa...

Bilder med flott inspirrasjon av nydelige ting laget i papir,det liker vi - uansett bilde kvaliteten! ;) Ja det var en flott messe i helgen! Takk for en hyggeoig prat på deres stand! :) Elise